2009. december 21., hétfő

Klubtagok

A Dulas társkeresők általában diplomások, vállalkozók, akik hasonló tulajdonságokkal rendelkező társat keresnek tartós kapcsolat reményében. Számukra a hagyományos értékrend, a tisztelet és az udvarláson alapuló ismerkedés mind fontos szempontok a párkeresés folyamán.

Korosztálytól függetlenül szinte minden társkeresőnk azért keresi fel irodánkat, mert elfoglalt emberek lévén napközben nincs lehetőségük ismerkedni. A baráti kör bezárult, a szórakozóhelyeken pedig a tapasztalatok alapján ritkán lehet tartós kapcsolat egy-egy ismerkedésből. A Duals célzott, igényes, megbízható ismerkedés és randevúzás lehetőségét kínálja társkeresői számára.

Legyen Ön is klubtagunk!
www.duals.hu
Duals Társkereső Klub

3 megjegyzés:

  1. Kedves Duals Társkereső Klub!
    Köszönöm, hogy valóban foglalkoznak az emberekkel, és megmutatják a szerelemhez vezető utat! Végre egy cég aki tényleg értünk van és nem mi érte!
    Eszti

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik a Duals Társkereső Klub, mert rengeteg érdekes, izgalmas progamot szerveznek, ahol bátran lehet ismerkedni, feszültség mentesen! Nagyon jó a szervezés! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Én már egy éve tagja vagyok a Duals Társkereső Klubnak, és csak ajánlani tudom minden kedves párkeresőnek! Bizalommal forduljanak feléjük, mert Ők tényleg profik a társkeresésben!
    Barna

    VálaszTörlés

Megosztás