2009. december 21., hétfő

Hagyományos társkeresés Duals módra

A Duals Társkereső iroda segíti a Hölgyek és Urak ismerkedését, randevúajánlatokkal és programokkal. Nagyon fontos, hogy kifejezetten udvarlós, komoly párkapcsolatok kialakulásának elősegítését tűztük ki célul. A Férfi udvarol a Hölgynek, a Hölgy pedig fogadja az Úr udvarlását, érdeklődését.


Ha egy férfi keres társat, élettársat, vagy feleséget: először elbeszélgetünk arról, hogy ő milyen, milyen társat keres, elkészítjük személyes adatlapját. A regisztrációt követően az adatbázisban található hölgyek közül azok közül a hölgyek közül, akivel kölcsönösen megfelelnek egymás elképzeléseinek, ajánlunk randevúpartnert. A férfi a hölgy személyes adatlapja és fotója alapján választ ki egy hölgyet, akivel szívesen megismerkedne. Ha a Hölgy is szívesen ismerkedne meg az úriemberrel, az úrnak megadjuk a hölgy telefonszámát, és elkezdődhet az ismerkedés, a randevúzgatás.


Ha egy Hölgy keres társat vagy férjet: a személyes találkozót követően elkészítjük a társkereső hölgy adatlapját. Megnézzük az adatbázisból azokat az urakat, akivel kölcsönösen megfelelnek egymás elképzeléseinek és randevúajánlatot küldünk a Hölgynek. A Hölgy választ egy urat, akinek (ha szintén szívesen ismerkedne) megadjuk a hölgy telefonszámát, és kezdődhet a randevúzás!


További információért forduljon hozzánk bizalommal!
www.duals.hu
Duals Társkereső Klub

1 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, hogy a Duals Társkereső Klub hagyomány őrző értékeket is képvisel.
    Szerintem is nagyon fontos az udvarlás, anélkül nem igazi egy randi sem. Szóval csak további sikereket szeretnék kívánni a Duals Társkeresőnek a Duals Társkereső Klubnak és Bús Tímeának!

    VálaszTörlés

Megosztás