2015. január 21., szerda

Jótékonysági előadás Prof. Dr. Bagdy Emőkével a Duals szervezésében!

Bús TímeaProf. Dr. Bagdy EmőkeMinden ember éljen boldog családban! – ez a Duals Társkereső Iroda Küldetése 2015-ben, s egyben a tételmondata is legújabb előadássorozatunknak, melyet szeretnénk most figyelmedbe ajánlani..

A tavalyi évet jótékonykodással zártuk a Duals-ban.
Kérésünkre, felhívásunkra rengeteg ajándék gyűlt össze társkeresőinktől a Kmety utcai gyermekotthon számára. A nehéz sorsú gyermekek támogatása azonban az a nagyszerű Ügy, amit elkezdeni lehet, de abbahagyni semmi esetre sem! Ezért a Duals legújabb előadássorozatát is részben a jótékonyság gondolata szülte.

Másrészt úgy gondoljuk, épp itt az ideje, hogy szót ejtsünk a boldog családi élet fontosságáról, mert erről manapság sajnos egyre kevesebben tudnak beszámolni.

Persze tudjuk, a boldog családi élet alapja a kiegyensúlyozott párkapcsolat, ezért első előadásunk „Férfisors, női sors, a párkapcsolati harmónia elősegítése” címmel kerül megrendezésre.

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológust és pszichoterapeutát kértük fel, hogy az ő szakértelmével, továbbá  Bús Tímea életvezetési coach, párkapcsolati szakértő, a Duals Társkereső Iroda ügyvezetője, szakmai tapasztalataival összegezhessük egyedülállóknak, társkeresőknek, párkapcsolatban élőknek, férfiaknak, nőknek mindazt, ami a párkapcsolati harmónia megteremtéséhez és táplálásához elengedhetetlenül szükséges.


Férfisors, női sors, 2015.03.04-én!

Cím: Férfisors, női sors, a párkapcsolati harmónia elősegítése
Időpont: 2015.március 4.19.00 óra
Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont
Jegyár: 3.500 Ft
Az est háziasszonya: Vámos Erika

Az előadásról és a jegyvásárlásról bővebb információt az alábbi linkre kattintva olvashatsz >>>

Reméljük, előadásunkon a közönség soraiban Téged is üdvözölhetünk!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás