2014. szeptember 23., kedd

Őszi programok a Duals-ban!

A Duals Társkereső Iroda népszerűségét a többi közt színes programkínálatának is köszönheti. Igyekszünk e tekintetben is maximálisan tagjaink kedvében járni. Szervezett programjainkkal szeretnénk megszólítani minden korosztályt, minden igényt kielégíteni, legyen szó akár tartalmas sportprogramokról, kellemes természetjárásról, hangulatos, jótékonysággal egybekötött ismerkedő estekről, nagyobb lélegzetű, ugyanakkor lélegzetelállító utazásokról.
Készültünk az őszi téli szezonra is.



- Nagyszerű szüreti hangulatra invitálunk mindenkit, aki szereti a minőségi borokat, érdekli a borászat, és akár több napot is eltöltene ilyen kiváló körülmények között.

- Egy kellemes, őszi kirándulás a Rám-szakadékhoz.
A táv teljesítése után egy közös ebéd elköltésére is lehetőség lesz a helyszínen.

-Duals-Bowling-est az ismerkedés jegyében!
Ha tudsz bowlingozni, azért, ha nem akkor viszont azért érdemes ez alkalommal velünk tartanod! Persze csupán, ha Duals tag vagy, hiszen a részvétel ezen a programon is tagsághoz kötött!

Ha fenti programjaink felkeltették érdeklődésedet, esetleg további információkra vagy kíváncsi, esetleg a részvétel érdekében csatlakoznál hozzánk, keress bennünket honlapunkon található elérhetőségeinken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás