2014. június 25., szerda

Mozgalmas napok a Duals-nál

Azt hiszem, nem túlzok, ha azt állítom, mozgalmas napok elé néz a Duals Társkereső Iroda társkereső közössége!

Június 27-én,
pénteken ugyanis egy fergeteges Salsa-Party keretében ünnepélyesen és hivatalosan is megnyitjuk a Duals nyári évadát. A finom borok, a laza hangulat, a remek társaság és persze a Salsa minden mennyiségben mind-mind garantált!
Minden bizonnyal egy fantasztikus estnek nézünk elébe, amit egy újabb remek kikapcsolódás követ!
A Party másnapján, június 28-án ugyanis vitorlát bontunk, s kihajózunk, hogy az Adria hűs hullámain
ringatózva kipihenjük és persze alapos részletességgel megtárgyaljuk az előző éjszaka történéseit.
Ilyen és ehhez hasonló kimerítő, majd pihentető programok várnak mindenkit, aki úgy dönt, hogy a Duals Társkereső Iroda Klubtagjaihoz szeretne csatlakozni!
Persze a programjainkon való részvétel lehetőségén túl is megéri minket választani, hiszen nem csupán a szűrt, ellenőrzött, diplomás, értelmiségi közeget biztosítjuk, hanem egyedi informatikai hátterünknek köszönhetően biztonságos, kockázatmentes ismerkedést is. Ügyfeleink csak és kizárólag abban az esetben tudnak egymással bármiféle kommunikációt kezdeményezni, ha mindkét fél igennel válaszolt egy esetleges randevúlehetőségre. Csak ekkor engedjük el képletesen szólva tagjaink kezét, de ekkor sem hosszú időre, hiszen nemcsak várjuk, de elvárjuk a visszajelzéseket a találkozókról. Ezek, a nem ritkán roppant tanulságos randevútörténetek ugyanis nem csupán a társkeresőket, de a Duals csapatát is gazdagítják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás