2014. december 10., szerda



Duals Mikulás buli
Duals Mikulás buliDuals Mikulás buliDecember 5-én rendeztük meg a Duals Mikulás-váró, s egyben évzáró party-ját, ami, talán mondanunk sem kell, igazán jól sikerült.
Egy hozzávetőleg hatvan fős társaságot sikerült „összeverbuválni”, ami a maga nemében egyedülálló, hiszen kizárólag diplomás, értelmiségi, s ráadásul társkereső hölgyek és urak ehhez hasonló népes, egybegyűlt társasága nem túl gyakori a budapesti éjszakában.
Ezen az estén segíteni is szerettünk volna, hogy a szükséget szenvedő gyermekeknek is igazán szép lehessen a karácsonya.
Roppant büszkék vagyunk a Duals tagjaira, ugyanis kérésünknek megfelelően senki nem feledte, hogy hozzon valami apróságot a Kméty György utcai gyermekotthon kicsiny lakóinak.
Ha igazán őszinték akarunk lenni, valójában nem is apróságok, hanem rengeteg szebbnél-szebb hasznos, gyönyörű, szemet és szívet gyönyörködtető ajándék gyűlt össze a Duals karácsonyfája alatt a Garibaldi Bisztróban.
Ezúton is köszönjük minden kedves tagunknak ezt a  sok figyelmességet, igazán megható volt mindezt megtapasztalni!
Azóta a csomagok már meg is érkeztek csöpp kis gazdáikhoz, mindannyiunk nagy-nagy örömére!
S végül, hogy az estről is ejtsünk néhány szót, évzáró rendezvényünk is a szokásos módon, remek hangulatban telt. Kiválóan alakultak a nemek és a korosztályok arányai, nem túlzás azt állítani, hogy bőven volt lehetőség az ismerkedésre.
Ezért is, no meg a sok-sok köszönőlevél tanúsága szerint is bizton állíthatjuk, hogy aki eljött, nem bánta meg, s reméljük, hogy legközelebbi rendezvényünkön, ami már a 2015-ös évben kerül majd megrendezésre, még több kedves taggal találkozhatunk ismét személyesen!

Addig is Kellemes Ünnepeket és Boldog, Békés, Szerelmes Újévet kívánunk minden kedves társkeresőnek!
Megosztás