2012. február 29., szerda

Ki lehetne a Duals arca?

Adele arcával szeretnének reklámozni egy társkereső oldalt – írja a Female First. Az édesbús szerelmes dalairól elhíresült ifjú énekesnő korábban maga is regisztrált már hasonló honlapokon, és most egy eddig meg nem nevezett oldal tulajdonosa igen komoly pénzt, 1,6 millió dollárt ajánlott fel Adele-nak, hogy az arcával reklámozhassa a honlapját. Arról még nem tudni, hogy az énekesnő mit szólt az ajánlathoz.

Jó ötletnek tartja, hogy ismert személlyel reklámozza magát egy társkereső iroda?

Ha igen, akkor Ön szerint ki lehetne a Duals Társkereső Iroda arca?

2012. február 27., hétfő

Mi nők tényleg az egyenruhára bukunk?

Sok nőt beindít az egyenruha látványa a tűzoltótól kezdve a katonán keresztül a rendőrökig. Bár mi a Duals Társkereső Irodánál ezt nem tapasztaltuk, de vajon mi áll ennek a jelenségnek a hátterében?

Egyet leszögezhetünk: a nők egyszerűen bolondulnak az egyenruhásokért, legyen az rendőr, tűzoltó vagy katona, de ahogy olvastuk, a fehér köpenyes pasik is képesek megdobogtatni a női szíveket. Sőt. A nők másik része a matrózok csíkos pólója és kemény bicepsze láttán gyengül el, és nem is titkolja, hogy élete nagy álma egy fedélzeten megejtett titkos, romantikus szeretkezés. Persze olyan nő is akad, aki nem érti ezt a lelkesedést, sőt olyan is, aki csalódásról számol be.

A zsaruk tagadhatatlanul viszik a pálmát az erotikus kisugárzás terén. Talán a magabiztos fellépés, a gumibot, esetleg a bilincs indítja be a női képzeletet, az biztos, hogy sok nő keresi a rendőrök társaságát. Megint mást a tűzoltók hosszú tömlője hoz lázba.

Érdekes kérdés persze az is, hogy ebből a lelkesedésből mennyit éreznek és mennyit profitálnak az egyenruhában vonuló kollégák? Meddig mehetnek el munka közben? Belefér-e az ismerkedés? Esetleg több is?

Hölgyeim! Uraim! Önök mit gondolnak erről? Vajon jellemző kis hazánk diplomás társkeresőire a fent leírtak?

2012. február 24., péntek

Társkeresés tudományosan


Tudományos kutatások!

Az ellentétek vonzzák egymást vagy inkább a hasonló hasonlóval jön ki jobban? Nagyon úgy fest, az utóbbiban van több igazság és ezt egy új tanulmány is alátámasztja. A kutatók szerint azok, akiknek az arca legalább 50 százalékban hasonlít a párjukéra, jobban vonzódnak a másikhoz.

Ezekre az infókra alapozva egy amerikai cég olyan társkereső oldalt hozott létre, ahol egy arcfelismerő rendszer segítségével párt találnak a regisztráló szingliknek, akár egy fénykép alapján. A FindYourFaceMate.com olyan híres párok képével csábítja a társra vágyókat, mint Heidi és Seal (megdöbbentő, de ha alaposan megnézed a fenti képet, tényleg hasonlítanak!), vagy Katie Holmes és Tom Cruise, akik első látásra is olyanok, mintha tesók lennének. Ha még ez sem győzött meg, nézz csak rá Kate-re és William hercegre, akik talán az egyik legszebb bizonyítékai annak, hogy működik ez az elmélet.

Sajnos még nálunk nincs ilyen. Ha kinyitod a szíved, ha már lezártad a múltad és teszel is érte akkor van remény!

Érdekes Közvélemény Kutatás

Tudd meg, mi bosszantja legjobban a társkeresőn a magyar férfiakat?

A teljes cikket itt olvashatod:

http://www.femina.hu/kapcsolat/tudod_mi_bosszantja_leginkabb_a_tarskereson_a_ferfiakat
Megosztás