2011. szeptember 16., péntek

RTL KLub Reggeli Tímeával


Változtass, hogy tovább élj avagy miben segíthet egy életvezetési tanácsadó! Erről beszélt Bús Tímea a Duals Társkereső Iroda vezetője ma az RTL Klub Reggeli című műsorában
Nézd meg! http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/140891

2011. szeptember 15., csütörtök

Bea és Ati találkozásának története dalban

Bea és Ati esküvőjére készült videót pár napja kaptam a családjuktól. A pár nálunk talált egymásra, és a szerelemből házasság lett.
Érdemes megnézni! Nagyon jó videó!

http://www.youtube.com/watch?v=68Jb3ofgmSM

2011. szeptember 13., kedd

Edina és József esküvője


Kedves Tímea!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Neked a lehetőségért, hogy megismerkedhettem Józseffel. Én még kezdő Duals-os voltam, neki pedig éppen akkor járt le a tagsága, amikor két éve április végén találkoztunk. Ezután következtek a májusi romantikus randevúk, fülig beleszerettünk egymásba. Ment minden a maga álomszerű útján, mintha egy lányregényt olvastam volna. Idén júniusban tartottuk a mesébe illő esküvőnket a Héderváry kastélyban. Hamarosan pedig igazi családdá válunk, amire mindig is vágytam, hiszen két pocaklakó rosszalkodik bennem. József felhőtlenül boldog, sokat viccelődik, hogy a Duals-ban „egyet fizet hármat kap akcióban” vett részt, mivel a pocaklakók is lányok lesznek! Szívből kívánom a tagoknak, hogy hasonlóképpen megtalálják a boldogságukat.

Neked nagyon sok sikert kívánok a munkádhoz.

Sok szeretettel,

Edina és József

2011. szeptember 8., csütörtök

Nekik már sikerült


Itt van az ősz itt van újra...

Bár a tavasz a szerelem hónapja, azért ősszel is ránk találhat az igazi.
És hogy erőt adjunk a társkereséshez, kérlek, hogy olvasd el társkeresőnk levelét, akinek sikerült megtalálni a nagy szerelmet nálunk.

http://www.duals.hu/eskuvok/Kriszta-es-Istvan-eskuvoje

2011. szeptember 1., csütörtök

Nyárbúcsúztató Salsa Buli 2011 augusztus

Nagyszerű bulival zártuk a nyarat!

Múlt csütörtökön 98 társkeresőnk társaságában buliztunk! 52 hölgy és 46 úriember tartott velünk ezen a fülledt estén, hogy egy hatalmas salsa partival zárjuk az idei nyarat. A hőség és a tánc hatására jól fogytak a koktélok, így igen jó hangulatban telt az este :) Aki nem bírta a táncot, az a hangulatos kerthelyiségben hűsölhetett. Több pár ki is használta ezt az alkalmat egy csendes elvonulásra. Nem tudom, hogy a zene, a tánc, vagy a fülledt nyár végi hangulat okozta-e, de nagyon sok pár kéz a kézben távozott és azóta is ostromolnak minket a randikérések és az érdeklődések.

Köszönöm mindenkinek, aki eljött, és remélem, találkozunk a következő Duals buliban is!


Bár a nyárnak hivatalosan holnap vége, de a Duals szabadtéri programjai szeptemberben is folytatódnak!

Szeptember 8-án: sárkányhajózni megyünk a Lágymányosi-öbölbe
Szeptember 10-én: eltekerünk Szentendrére
Szeptember 16-17-18-án: vadvízi evezünk a Salsa folyón

Várjuk jelentkezésed a programokra!

Megosztás